Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine. Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine.

Istorijat internističke ordinacije “Kosa”

 

Dobrodošli na prezentaciju specijalističke urološke ordinacije „Kosa“ iz Beograda.

Ordinacija „Kosa“ osnovana je 2001 godine i od tada radi neprestano. Kod nas možete obaviti preglede iz oblasti urologije, nefrologije i kardiologije. Osnivač je nefrolog dr Petar Dragičević. Radi se o porodičnoj tradiciji i glavni konsultant je Prof. dr Dejan Dragičević. Ordinacija se nalazi na Novom Beogradu u mirnom delu naselja Bežanijska Kosa. Pruža Vam usluge iz domena bolesti urogenitalnog trakta i internističkih bolesti uz najviši stepen stručnosti profesionalnosti i diskrecije.

 

Ostavite komentar ili pitanje

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Urološka ordinacija  prof. dr Dejan Dragičević, Privatni urolog Novi Beograd. Kondilomi kod mušaraca, Impotencija Neplodost Spermogram Infertilitet Prostata